Termeni și condiții

Bine ați venit pe Site-ul Topchecks.ro

Apreciem faptul că parcurgeți cu atenție această pagină înainte de a utiliza conținutul site-ului. Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Vizitarea și utilizarea site-ului sunt condiționate de acceptarea acestor condiții de utilizare.

Puterea obligatorie a acestor condiții de utilizare

Aceste condiții de utilizare sunt acceptate de dumneavoastră prin simplul fapt al accesării site-ului, reprezentând acordul de voință dintre dumneavoastră și noi în legătură cu utilizarea site-ului.
Dacă una dintre prevederile acestui act se vădește a fi nulă sau invalidă, toate celelalte rămân valabile, pe cât posibil.

Modificarea condițiilor de utilizare

Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelentă colaborare cu dumneavoastră, aceste condiții de utilizare se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. Vă mulțumim.

Protecția vieții private

Pentru unele dintre serviciile oferite este nevoie de câteva elemente de identificare ale dumneavoastră. Informațiile dumneavoastră de contact vor fi folosite exclusiv în scopul declarat. Nu le vom folosi în scop publicitar, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate și nu le vom transmite altei persoane cu excepția cazurilor în care legea ne obligă, pentru îmbunătățirea serviciilor noastre și pentru a vă oferi noi servicii.
Noi înțelegem cât de importantă este intimitatea și respectăm toate reglementările legale în materie, referitoare la protecția datelor cu caracter personal, repectiv Legea nr. 677/2001 și reglementările subsecvente. Potrivit dispozițiilor acestei legi, utilizatorii beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și de a se adresa justiției (art. 18). Prelucrarea datelor personale se va face numai în scopul de a asigura realizarea și îmbunătățirea serviciilor pe care TopChecks.ro le oferă.
Datele vor putea fi modificate de dumneavoastră oricând fie prin operarea suportului tehnic oferit fie direct, adresându-vă administratorului site-ului. Pentru orice nelămuriri sau nemulțumiri, vă rugăm să vă adresați administratorului site-ului.
Datele care permit identificarea dumneavoastră nu vor fi înstrăinate. Programele folosite de acest site au ca scop numai îmbunătățirea serviciilor.
Accesarea bazei de date se face numai de către persoane autorizate, în condiții de securitate asigurată prin mijloace electronice, potrivit legii.
Stocarea pe o durată mai mare decât cea necesară pentru realizarea serviciilor pentru care datele au fost furnizate se face în condiții de securizare electronică, potrivit legii, în scop statistic, pentru studiu și pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.
Mailingul electronic către dumneavoastră se face numai ca urmare a acordului dumneavoastră în acest sens.
Statisticile agregate ale utilizării site-ului (număr de abonați, număr de comenzi, rezultate sondaje etc.) nu permit identificarea utilizatorilor în mod individual. Completarea de către dumneavoastră a formularelor de pe acest site are semnificația înțelegerii și acceptării de către dumneavoastră a modalităților și condițiilor de utilizare și prelucrare a acestor date, așa cum sunt ele descrise în prezentele condiții de utilizare.
În fiecare pagină a site-ului care afișează un formular în care trebuie introduse date de către dumneavoastră este prezent în mod vizibil un hyperlink "Condiții de utilizare" spre această pagină. Vă rugăm ca de fiecare dată să accesați această pagină pentru a fi mereu informați despre termenii și condițiile de funcționare a site-ului și despre politica de asigurare a protecției datelor personale.

Accesul minorilor

Conținutul TopChecks.ro nu este destinat minorilor, dar conținutul său nu este vătămător pentru aceștia. Totuși, unele linkuri către alte site-uri ar putea conduce utilizatorul în pagini care sunt nerecomandate minorilor. De aceea, vârsta minimă a utilizatorilor înregistrați trebuie să fie de minim 18 ani.

Cookies

Site-ul folosește cookies pentru îmbunătățirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.

Serviciile de suport

Pentru a vă putea oferi soluții la problemele sesizate specialiștii IT vă pot accesa contul pentru a vă oferi suportul necesar.

Calitate

Din păcate, Internet-ul fiind un spațiu public deschis, nu putem garanta acuratețea și prezența pagînilor afișate de browserul dumneavoastră, nici comunicarea între nodurile Internet. De aceea, nu putem fi făcuți responsabili pentru nici un fel de daune, cauzate direct sau indirect de funcționarea site-ului, și nici de disfuncționalitățile site-ului. Deși utilizând acest site vă asumați unele riscuri, noi avem încredințarea că veți fi foarte mulțumiți de serviciile noastre, însă pentru o bună relație între dumneavoastră și noi vă rugăm să aveți în vedere prevederile acestor condiții de utilizare.

Politica de retur

Utilizatorii pot solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea de Credite sau Abonamentelor in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestora in cazul in care nu au fost utilizate. Dupa expirarea termenului de 14 zile, site-ul Topcheck nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar Creditele raman la dispozitia Utilizatorului pe durata pe care au fost achizitionate initial.

Utilizarea datelor furnizate

Datele furnizate prin serviciile TopChecks sunt exclusiv pentru informarea dumneavoastră. Ele nu pot fi invocate față de terți și nu pot fi folosite ca probe în nicio ocazie. Rapoartele pe care le primiți sunt realizate pe baza agregării de informații publice, iar în momentul în care trebuie totuși să invocați sursa acestora, va trebui să vă referiți exclusiv la acele surse publice.

Design

Portalul este construit astfel încât un număr cât mai mare de utilizatori să îl poată folosi concomitent și la o viteză de navigare mare.
În acest scop, am optat pentru un design simplu, aproape lipsit de elemente decorative, pentru augmentarea valorii practice.

Link-uri

Link-urile către alte locații Internet sunt informații publice. Ele au fost selectate cu grijă de noi, dar subliniem că nu ne asumăm răspunderea pentru utilitatea sau acuratețea acestor site-uri.
Este important să subliniem că noi nu suntem afiliați cu proprietarii acelor site-uri. Excepțiile vor fi menționate sau vor fi evidente.
Nu vom putea fi făcuți răspunzători de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Exonerarea de răspundere

Acest site nu este ceva perpetuu. Se poate închide oricând (chiar dacă noi dorim să funcționeze cât mai mult timp). Serviciile oferite sunt de tipul "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile".
Dacă închiderea ar fi cauzată de motive independente de voința noastră, nu vom fi răspunzători de eventualele daune pe care vi le-am pricinui. Dacă închiderea s-ar face din voința noastră, vă vom anunța public. Dacă adresele dumneavoastră de e-mail sunt valide și funcționale, vă vom anunța din timp pe această cale.
În nici un fel sau situație nu vom fi responsabili pentru nicio daună (inclusiv exonerare de răspundere pentru diminuarea profitului dumneavoastră, întreruperi de activitate și pierderi de date) pricinuită de sau în legătură cu utilizarea site-ului sau provenite de la site, chiar dacă noi am cunoscut sau ar fi trebuit să cunoaștem posibilitatea apariției unor astfel de pierderi. Astfel, nu avem obligația să vă înștiințam despre pericolele care vă pândesc.
Dacă răspunderea noastră față de dumneavoastră ar fi totuși angajată, atunci ea va fi proporțională și nu va depăși suma plătită de dumneavoastră pentru a beneficia de serviciile oferite de site.
Informațiile de pe acest site nu reprezintă consultanță juridică. Ele nu vor fi folosite decât în scop de informare generală, nu pentru luarea unor decizii. Pentru luarea unor decizii trebuie să apelați la profesioniști.
Aceste precizări au semnificația unei declinări de obligație.

Cedarea drepturilor

Noi vom putea ceda oricând drepturile noastre asupra acestui site, fără a avea obligația să vă notificăm în prealabil.

Copyright

Reproducerea și difuzarea oricăror texte, în orice formă, din cadrul acestui site se pot face doar cu acordul nostru.

Litigii

Orice litigiu între dumneavoastră și noi va fi soluționat pe cale amiabilă, dacă e posibil, în termen de 30 zile de la ivire.
Ivirea va fi consemnată pe suport scris.
Dacă litigiul nu s-a putut soluționa pe cale amiabilă în termenul menționat, va fi sesizată instanța competentă.

Contact

Pentru orice neclarități, nelămuriri, observații și sugestii, precum și pentru sesizarea oricăror nereguli legate de funcționarea secțiunilor, vă rugăm să ne contactați de îndată, folosind pagina de contact.