Întrebări frecvente


Cum identific dacă au aparut incidente noi la monitorizare?

Rezultatele monitorizării se încarcă în aplicație și se pot vizualiza accesând contul dumneavoastră Topchecks, sursele la care au fost identificate probleme noi apărute după monitorizare sunt evidențiate cu bulină roşie. De asemenea un rezumat al rezultatelor din aplicație este transmis prin e-mail și SMS pentru o identificare rapidă. Pentru a vedea în detaliu ce s-a schimbat la ultima monitorizare, accesați meniul monitorizare din aplicație și apăsaţi pe bulinele cu roșu evidențiate în lista de parteneri. Aplicaţia va afişa rapoartele cu modificările apărute.


Cum funcționează conturile multiple?

Un cont principal poate beneficia de până la patru conturi secundare în funcție de abonamentul ales. Pe conturile secundare se pot defini portofolii de monitorizare și se poate accesa individual funcția Fastcheck. Contul principal are acces la rezultatele conturilor secundare și totodată primește pe e-mail și rapoartele de monitorizare ale acestora. Conturile secundare acces doar la rezultatele propriilor monitorizări.


Cât de actuale sunt informațiile livrate?

Sistemul Topchecks este conceput să livreze informațiile solicitate de utilizatori direct de la instituțiile publice care le dețin. Astfel nu există risc de neactualizare a informațiilor livrate. Sursele care livrează o analiză a datelor sub formă de rapoarte SWOT (puncte tari/puncte slabe) sunt generate direct din sistem fiind elaborate de profesioniști în domeniul riscului financiar.


Care este rolul funcției analiză date?

Funcția de analiză date procesează toate rapoartele solicitate prin intermediul Fastcheck (verificare rapidă). În funcție de informaţiile primite în urma interogării, aplicaţia evidențiază punctele slabe, punctele tari dar și indicatorii de risc major ai societății evaluate. Funcția poate fi personalizată pe specificul afacerii dumneavoastră astfel încât să semnaleze unitar riscurile pentru persoanele desemnate din cadrul companiei.


Ce reprezintă indicatorii de risc major și unde sunt afișați?

Indicatorii de risc major sunt generați de funcția analiză date în cadrul unei verificări Fastcheck (verificare rapidă). Aceştia sunt evidențiați de aplicație în cadrul analizei SWOT (puncte tari/puncte slabe) prin faptul că au culoarea roșie și sunt îngroşaţi. Rolul indicatorilor de risc major este de a semnala un risc iminent, care poate avea loc în societatea analizată. Se recomandă investigații suplimentare atunci când aplicaţia afişează astfel de indicatori.


Care este rolul rapoartelor prin sms?

Rezultatele monitorizării sunt transmise automat de aplicație atât prin e-mail la adresele configurate cât și prin SMS. Beneficiul transmiterii rapoartelor simplificate prin SMS este dat de viteza de reacție pe care o puteți avea în cazul în care nu sunteți conectat la internet. De asemenea SMS-ul poate anunța că nu sunt modificări noi în cadrul portofoliului de clienți monitorizați ceea ce vă asigură că nu trebuie să mai pierdeți timp pentru a investiga acest lucru în aplicație. Volumul de informații transmis prin SMS este minim astfel că o să primiți un singur SMS care anunță sumarul incidentelor apărute.