ConfidențialitatePentru unele dintre serviciile oferite este nevoie de câteva elemente de identificare ale dumneavoastră. Informațiile dumneavoastră de contact vor fi folosite exclusiv în scopul declarat. Nu le vom folosi în scop publicitar, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate și nu le vom transmite altei persoane, cu excepția cazurilor în care legea ne obligă, pentru îmbunătățirea serviciilor noastre și pentru a vă oferi noi servicii.
Noi înțelegem cât de importantă este intimitatea și respectăm toate reglementările legale în materie referitoare la protecția datelor cu caracter personal, repectiv Legea nr. 677/2001 și reglementările subsecvente. Potrivit dispozițiilor acestei legi, utilizatorii beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și de a se adresa justiției (art. 18). Prelucrarea datelor personale se va face numai în scopul de a asigura realizarea și îmbunătățirea serviciilor pe care TopChecks.ro le oferă.

Datele vor putea fi modificate de dumneavoastră oricând, fie prin operarea suportului tehnic oferit, fie direct, adresându-vă administratorului site-ului. Pentru orice nelămuriri sau nemulțumiri, vă rugăm să vă adresați administratorului site-ului la adresa de e-mail [email protected].


Datele care permit identificarea dumneavoastră nu vor fi instrăinate. Programele folosite de acest site au ca scop numai îmbunătățirea serviciilor.
 Accesarea bazei de date se face numai de către persoane autorizate, în condiții de securitate asigurată prin mijloace electronice, potrivit legii.


Stocarea pe o durata mai mare decât cea necesară pentru realizarea serviciilor pentru care datele au fost furnizate, se face în condiții de securizare electronică, potrivit legii, în scop statistic, pentru studiu și pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.
 Mailingul electronic către dumneavoastră se face numai ca urmare a acordului dumneavoastră în acest sens.

Statisticile agregate ale utilizării site-ului (număr de abonați, număr de comenzi, rezultate sondaje etc.) nu permit identificarea utilizatorilor în mod individual.
 Completarea de către dumneavoastră a formularelor de pe acest site are semnificația înțelegerii și acceptării de către dumneavoastră a modalităților și condițiilor de utilizare și prelucrare a acestor date, așa cum sunt ele descrise în prezentele condiții de utilizare.

În fiecare pagină a site-ului care afișează un formular în care trebuie introduse date de către dumneavoastră este prezent în mod vizibil un hyperlink “Condiții de utilizare” spre această pagină. Vă rugăm ca de fiecare dată să accesați această pagină, pentru a fi mereu informați despre termenii și condițiile de funcționare ale site-ului și despre politica de asigurare a protecției datelor personale.